donderdag 24 april 2014

A merry christmas

Kaart nr 14 voor de wekelijkse challenge van de 52 Weeks of christmas van Yvonne. Papier van K&Company geen kerstpapier, maar dit ligt er ook al zo lang en ook nog niet eerder gebruikt. Papier past wel mooi bij deze afbeelding, zo schiet het wel niet op met kerstpapier opmaken.......maar in elk geval weer een kaart voor mijn voorraad!


afbeelding: nicecranedesigns
design paper: K&Company
dies: Memorybox (valerian flourish, eva stem), Spelbinder (romantic rectangles), Mdesign (border)
flowers: Prima Marketing
pearls 

donderdag 17 april 2014

merriest wishes

Kaart nr 13 voor de 52 weeks of christmas van Yvonne. Een klein kaartje 12 x 12 cm. Voordeel van kleine kaartjes is dat ze vlug klaar zijn, leuk voor je restjes papier (alhoewel dit papier een bloc van 30 x 30 is en het papier nog lang niet op........). Afbeelding is van bydigitalpaper (Janet).


afbeelding: bydigitalpaper
design paper: Basic Grey
sentiment: Hero Arts
dies: Memorybox (snowflake sprig, floral vine, classic tags ) Quickutz (photo corners), nestabilities (cirkles, scalloped cirkles)
paper roses, seambinding, hemp cord, paper doillie

vrijdag 11 april 2014

Kleine kaartjes/ scraplings

Het lijkt soms wel of hier alleen maar kertskaarten geplaatst worden, dus nu maar even geen kerst.  Bij het Cards and Scrap challenge blog is de challenge maak 2 of 3 scraplings.  Scraplings zijn kleine kaartjes van 7 x 15 cm gemaakt uit de strook die overblijft als je een vierkante kaart uit een a4 maakt. Een leuke uitdaging ik hou wel van kleine kaartjes. Voor mijn scraplings heb ik een afbeelding van bydigitalpaper gebruikt. Borderrandje aan de zijkant, lintje, roosjes, leaves en een paar meeldraadjes. Op een van de scraplings heb ik nog een sentiment gestempeld en met wit embossingpoeder geembost.


afbeelding: bydigitalpaper
sentiment: Tweety Jill design
dies: Memorybox( lovely tendril, tender leaves, fabulous phlox), MDesign (border)
lint, meeldraadjes, paper roses

donderdag 10 april 2014

Christmas

Donderdag en dat is kerstkaarten dag voor de 52 Weeks of christmas bij Yvonne. Het is een kaart gemaakt nav de challenge bij het We Love Vintage challenge blog, waar de opdracht een sketch is. Ook wel eens leuk om met een sketch te werken, hoef je niet zo te schuiven met papier de  kaart was dan ook zo klaar. Nu niet denken dat het altijd zo makkelijk met mijn kaarten gaat, ik zit ook wel eens een hele dag te passen en meten met papiertjes.....'t Was wat moeilijker om het papier bij de afbeelding te zoeken.......het is geen kerst papier maar het paste er wel mooi bij. Een takje van Memorybox met een paar kleine roosjes, photo corners van Quickutz, sentiment van Hanglar and Stanglar. Kaart nr 12 alweer het schiet al aardig op zo!
Deze kaart doet ook mee met de challenge op het We Love Vintage Challenge blog.


afbeelding: Masterpiece Designs
design paper: Glitz Design
sentiment: Hanglar and Stanglar
dies: MDesign (corners), Quickutz (photo corners), Memorybox (lovely tendril)
paer roses, seambinding, lace, jute twine, charm

donderdag 3 april 2014

Season's Greetings

Een kaart met een kerstman voor Yvonne haar 52 weeks of Christmas. Papier van Maja Design, de allerlaatste restjes die er nog waren na de papeperbag card van de vorige post. Nu is het dan ook echt helemaal op! Deze kaart is nr 11. Op naar het volgende papier ..............


afbeelding: Maja Design
design papier: Maja Design
sentiment: Hero Arts (season's greetings), MDesign (christmas post)
dies: Quyickutz (round label, photo corners smal), MFT (photo corners), Memorybox (star of wonder)
figuurschaar: fotorand
button twine, pearls